Κυβερνογράφοι

Από εκπαιδευτικά ιδρύματα

Ευχαριστούμε το 6ο Γυμνάσιο Σερρών που μας συμπεριέλαβε στην κατηγορία "Τύπος On-Line", το 1ο Γυμνάσιο Άργους το οποίο μας ανέφερε στα "Καλύτερα ελληνικά sites" όπως και το Τμήμα Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Λαμίας που δε μας παρέλειψε από τη "Λίστα Περιοδικών" του. Επίσης να ευχαριστήσουμε και τον κ. Μανώλη Παπαδημητρίου που με το 2ο ΤΕΕ Περιστερίου μας κατέταξε στη στήλη "Νέα και Μ.Μ.Ε." της σελίδας τους.
 

Από προσωπικές Ιστοσελίδες

Ευχαριστούμε την δεσποινίδα Κατερίνα Καράμπελα η οποία μας συμπεριέλαβε στη σελίδα με τα "Ηλεκτρονικά Περιοδικά" που προτείνει, τον κ. Βασίλη Κουντουριώτη ο οποίος μας τοποθέτησε στον κατάλογο με τα "Ενδιαφέροντα Sites" του, τον κ. Βαγγέλη Μπαμπούκα που μας προσέθεσε στη λίστα του με όνομα "News and Media", όπως και τον κ. Φειδία Μπούρλα που μας ανέφερε στα "Ηλεκτρονικά Περιοδικά Ελληνικού Περιεχομένου" της ιστοσελίδας του.

 

Από διάφορες γνωστές σελίδες

Ευχαριστούμε τους εξής διαδικτυακούς τόπους :
Αριάδνη, Δίοδος Web Solutions, Ελληνική Ομογένεια On-Line, Adelaide Connection, ComLine Internet Service Provider, CyberNet On-Line Services, IC e-zine, SoundByte Planetaria και Tech-GR.

 

Από δικτυακούς καταλόγους

Επίσης να ευχαριστήσουμε τα μεγάλα portals και search engines που μας συμπεριέλαβαν στα web directories τους. Τέτοια είναι τα :
Hellenic Network, IN.gr, Phantis, Robby, Run και Thea.